Image
Ervaringen

We hadden het idee om in onze huiskamer een functionele kast van vloer tot plafond te laten maken. De kast moest onderdeel worden van ‘n wand en precies passen tussen een transparante en dichte deur in. We hebben ons ruwgeschetste idee aan Ronald voorgelegd en hij heeft samen met ons de verhoudingen, materiaaldikte en details ingevuld. Zo is er een kast ontstaan die niet alleen functioneel is, maar ook een object vormt binnen ons interieur.

Ronald is een vakman met een goed oog voor vorm en verhoudingen. Bovendien heeft hij een uitermate strakke hand van schilderen. Het was onze wens om de kast niet te laten spuiten, maar met de hand te laten lakken…
het ziet er werkelijk perfect uit! Ronald is de kast keurig op tijd en volgens afspraak bij ons komen installeren. Het eindresultaat mag er zijn. We zijn zeer tevreden.

Hans Lips en Monique Lammers Vught

Op zoek naar een kast voor ons nieuwe huis kwamen wij via kennissen bij VanHout terecht. Op basis van een schets, waarop we de hoofdcontouren van de kast hadden aangegeven, heeft VanHout een offerte gemaakt. De referenties in combinatie met de prijs hebben ons doen besluiten om met VanHout verder te gaan.

Ronald heeft op basis van zijn ervaring geholpen met het invullen van de details waaronder de afwerking en de kleur maar ook met de keuze van scharnieren, lades en plinten Uiteindelijk is er een definitief ontwerp gemaakt van waaruit Ronald aan de slag kon. Volledig volgens afspraak is de kast op tijd geleverd en het eindresultaat mag er zijn. Het geheel is werkelijk perfect afgewerkt en alles is naar vorm en functie zoals het hoort. Ik zou dan ook niet weten wat er aan het werk van Ronald te verbeteren valt.

Wij zijn heel blij dat wij voor onze kast bij VanHout terecht zijn gekomen.
Ik wens u hetzelfde toe! ”

Evelyne en Joris

Naar aanleiding van de portfolio van meubelmakerij VanHout besloten wij om een boekenkast te laten maken. Door zijn portfolio, waaruit blijkt dat Ronald een vakman is, was deze stap snel gemaakt.

Onze wens was een eenvoudige, strakke, witte, hoogglans boekenkast die paste binnen de stijl van ons huis. Hoewel de muren niet overal even recht en evenwijdig zijn, staat de boekenkast er geweldig netjes en strak in.
Door de, met afstand bedienbare ledverlichting, geeft deze boekenkast een meerwaarde aan onze woonkamer.

We zijn zeer tevreden over de aanpak, verloop van de werkzaamheden en het resultaat!

Dianne Vos en Theo van Beers