Image
Werkwijze
Onze klanten hebben over het algemeen al een duidelijke visie op wat ze willen. Vaak is er al een compleet ontwerp, maar ook een summiere schets of foto vormt een mooie uitdaging om tot een werkbaar ontwerp te komen. Inbreng van de klant bij dit ontwerpproces is zeer gewenst opdat het eindresultaat een uniek en persoonlijk karakter krijgt.

Na de ontwerpfase volgt een offerte waarin een duidelijke omschrijving van het werk. Na akkoord van de offerte start de produktie waarbij het voor ons belangrijk is goed te communiceren, zodat het eindprodukt volledig aan uw wensen voldoet.

Kasten
Meubelmakerij VanHout te Tilburg staat voor maatwerk in kasten. Wij maken kasten op maat voor ieder interieur. Of het nu gaat om garderobekasten, inloopkasten, kledingkasten, linnenkasten, boekenkasten of bibliotheekkasten naar uw of ons ontwerp, bij Meubelmakerij VanHout te Tilburg staat kwaliteit, service en een goede nazorg voorop. Meubelmakerij VanHout maakt kasten uit materialen die u wenst. U kunt hierbij kiezen uit een breed scala aan materialen; van functioneel gemelamineerd MDF tot decoratief houtfineer zoals esdoorn, beuken, kersen, Amerikaans noten, wenge of pallisander. Ook aan de afwerking besteden wij de groots mogelijke zorg; satijnzacht spuitwerk in elke kleur of een beschermende blanke laklaag. Meubelmakerij VanHout te Tilburg staat voor een eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen, een eindprodukt dat altijd innovatief en ergonomisch is.

Keukens

Nostalgische keuken, woonkeuken, designkeuken, minimalistische keuken, designkeukens, kookeiland, woonkeuken, maatwerkkeuken.

Meubelmakerij VanHout te Tilburg kan voldoen aan al uw maatwerk keuken wensen. Wij maken de keuken waarnaar u al zo lang naar op zoek bent. Precies volgens uw wensen en naar uw of ons ontwerp maken wij een woonkeuken, designkeuken, kookeilanden, zeer minimalistisch keukens of gezellige woonkeukens. Vaatwasser op werkhoogte, apparatuur uit het zicht, steen of metaal voor een aanrechtblad, losse modules, geintegreerd of vrijstaand fornuis of andere speciale wensen, Meubelmakerij VanHout te Tilburg realiseert het allemaal. In goed overleg met u maken wij uw droomkeuken met de kwaliteit, service en nazorg die zo kenmerkend is voor Meubelmakerij VanHout.
Winkelinterieur

Balie, receptiebalie, displays, tafels, betimmering, radiatorombouw, toonbank, kledingdisplays.

Meubelmakerij VanHout te Tilburg maakt voor u kleine winkelinterieurs, balies, receptiebalies, displays, tafels, betimmering, radiatorombouw, toonbanken, en kledingdisplays. Uw ontwerp is bij ons in goede handen. Geen ontwerp, geen nood, in overleg met u maken wij het ontwerp dat u wenst. Of het nu gaat om een hoogglans gespoten designinterieur of een nostalgische toonbank uw winkelinterieur is bij ons in goede handen. Ook interieuritems uit metaal of glas zijn voor ons geen probleem. Meubelmakerij VanHout te Tilburg staat voor een eindresultaat dat voldoet aan al uw wensen, en een eindprodukt dat altijd innovatief en ergonomisch is.